Locaties

Wij zijn door heel Nederland te vinden!

Op diverse locaties in Nederland biedt GH Events zijn programma´s aan, daarnaast is het geen enkel probleem om naar uw eigen locatie te komen. Ook steken wij met grote regelmaat de grens over om activiteiten in het buitenland te verzorgen. In meerdere landen zijn wij al actief geweest. U geeft aan wat voor u een acceptabele reisafstand is en wij kijken welk programma en locatie het meest geschikt is.

Op onder ander de volgende locaties worden de programma´s van GH Events aangeboden. Dit is een greep uit het aanbod van locaties die tot de mogelijkheden behoren

Het contact met GH Events was prettig, een verzorgde offerte en vlot contact. Ook de workshop boogschieten was goed geregeld, de instructeur maakte er echt één groep van.

STILL Intern Transport BV.

GH Events staat open voor ideeën van de klant. De hele groep was enthousiast over de organisatie en begeleiding. De zeskamp voldeed compleet aan de verwachtingen!

Ballast Nedam

Nogmaals bedankt voor de voortreffelijke scherm introductie. We hebben het erg leuk gevonden!

Philips

We hebben een superleuke scherm-clinic gehad. Met dank aan Geert voor de goede organisatie en gezellig middag!

Fujifilm Tilburg

Ik heb heeeeeeel veel complimentjes gehad voor de geweldige organisatie, bij deze, die zijn natuurlijk voor jou. Echt TOP.

H&W Design Tilburg